Glassfiber branndør

Innerdør
Model: Thermod Branndør EI 30 glassfiber
  • EI 30
  • Sa S200
  • 32 dB
Ta kontakt

Typegodkjent branndør av glassfiber som er testet i henhold til den nye testnormen EN13501-2 og er sertifisert EI(1)30 SaS-200-C4. Branndørens overflate er av glassfiberarmert polyester og karmen er laget av 1,5 mm rustfritt stål. Resultatet er en slitesterk hygienisk dør, som er enkel å renholde og som dessuten ikke ruster. Typiske bruksområder er helsesektoren, næringsmiddelsektoren og offentlig sektor.
Kan leveres som 1-fløyet og 2-fløyet.

Branndør EI30 er en typegodkjent branndør av glassfiber som er testet i henhold til testnorm EN13501-1 og sertifisert som EI(1)30 Sa/S200-C4. Branndøren er også testet med dørlukker i henhold til klasse C4 og oppfyller kravene til gasstetthet SaS-200. EI(1)30 SaS-200 tilbys som enkeldør. Som dobbeltdør tilbys den som EI(2)30.

Branndørens overflate er av glassfiberarmert polyester og karmen er laget av 1,5 mm rustfritt stål. Resultatet er en slitesterk hygienisk dør, som er enkel å renholde og som dessuten ikke ruster.

Glassfiberdøren er testet med automatisk hev- og senketerskel som trykkes ned når døren stenges. Dette forenkler passering med vogner og senger når de skal forflyttes mellom rommene. Den kan også tilbys med en glassåpning (med høyde 520 mm) som utgjør 15% av dørbladets overflate. 

Lydreduksjon er Rw32dB.

Gode grunner til å bruke glassfiberdør
Våre glassfiberdører imøtekommer alle tenkelige krav. Dette er pene og slitesterke dører som er lette å holde rene. Dørene er også meget fleksible sett på bakgrunn av utførelse og funksjonalitet. En glassfiberdør ruster heller aldri, noe som er en klar fordel sammenlignet med ståldører i samme brannklasse. Dørblad av glassfiberlaminat og dørkarm av rustfritt stål forener utmerkede egenskaper med hensyn til holdbarhet og hygiene med en trygg og sikker brannbeskyttelse. Døren er testet med hev- og senketerskel, og dette er en fordel når vogner og sykesenger skal flyttes fra rom til rom. Døren kan også være utstyrt med en glassåpning som kan utgjøre 15% av dørens flate. Branndøren er testet med dørlukker.

Skreddersydd design
Dørene kan tilpasses et hvert miljø. Med kyndig veiledning fra våre erfarne spesialister kan du selv påvirke dørens størrelse, utseende og funksjon. Glassfiberdører påvirkes ikke av vann og har ingen skjøter som samler smuss. Dessuten er de lette å tørke av og rengjøre eller til og med spyles. Dørbladet har en overflate av glassfiberarmert polyester og karmen består av 1,5mm rustfritt stål, resultatet er en slitesterk hygienisk dør. 

Typiske bruksområder

Medisinsk sektor (Helsesektoren): Vi tilbyr standarddører for sykehus, laboratorier, legemiddelindustrien og andre miljøer der hygienen er ekstra viktig. I tillegg tilbyr vi spesialvarianter for områder med spesielle krav som f.eks. operasjonssaler og røntgenmiljøer.

Næringsmiddelsektoren: Vårt sortiment omfatter dører for restauranter, storkjøkken, ferskvarebutikker og næringsmiddelindustrien, samt andre virksomheter som på en eller annen måte håndterer næringsmidler.

Offentlig sektor: Glassfiberdører gjør også for alvor et inntog mot offentlig sektor. Vi tilbyr pene og funksjonelle innerdører for skoler, idrettsanlegg, svømmehaller med tilhørende våtromsområder, samt for andre virksomheter med høye krav til design, holdbarhet og hygiene.