Glassfiberdører

Slitesterke og tilnærmet vedlikeholdsfrie glassfiberdører

Dører for sykehus og helseinstitusjoner
Medisinske miljøer innebærer alltid høye krav til hygiene og slitestyrke. Thermods dører møter kravene med spesialutviklede hygienedører, samt spesialdører til røntgen- og operasjonssaler.

Sykehussektoren krever dører som ikke samler smuss og som er enkle å rengjøre. Dørene skal under lang tid tåle fukt og ikke påvirkes negativt av daglig vask og desinfeksjon. En sykehusdør eller laboratoriedør skal tåle mekaniske påkjenninger uten å bli skadet. Vi tilbyr også syrefaste rustfrie karmer som tåler peroxidgassing.

Glassfiber / PVC
Glassfiberdører har en rekke fordeler som de fleste andre dørtyper ikke har. Dørene kan stå i hvilket som helst fuktig miljø uten å ta skade av det. De er enkle å rengjøre, tåler spyling og er robuste.
Glassfiberdører blir ofte benyttet i svømmehaller, dusjanlegg, næringsmiddelindustri, storkjøkken, fryserom, kjølerom, sykehus, laboratorier, hos veterinær og tannleger. Dørene kan leveres med blyinnlegg til røntgenrom. Vi kan også levere glassfiberdører i brannklasse EI 30 og EI(2)60.