Om Norfo

AS Norfo er spesialister på branndører, ståldører, sikkerhetsdører- og porter og tilfluktsrom. Vi leverer produkter og tjenester til statlige og offentlige instanser, kommuner, entreprenører, arkitekter, byggmestere og byggevarehus. Vi holder til i Industriveien 4A på Skedsmokorset, beliggende mellom Oslo og Gardermoen.

AS Norfo ble etablert i Lillestrøm i 1963. Siden 1982 har vi vært lokalisert på Skedsmokorset, strategisk beliggende mellom Oslo og Gardermoen. Norfo startet som leverandør av tilfluktsrom/bomberom, og er i dag en av landets største på dette området. Produktspekteret har etter hvert blitt utvidet til å omfatte en rekke produkter innen sikkerhet. Branndører og sikkerhetsdører er områder vi er spesielt sterke på. Vi leverer branndører i de fleste brannklasser, og sikkerhetsdører i ulike sikkerhetsklasser. Med over 1500 branndører på lager til enhver tid, er vi en sentral og komplett dørleverandør for hele landet.

Våre hovedområder er i dag dører, luker, porter, ventilasjon og tilfluktsrom.

Datterselskap - for spesialproduksjon

AS Norfo er stolt eier av Mekanor, tidligere Luftfiltrering Sikkerhet AS, som holder til i Os i Østerdalen. Her har vi profesjonelle fagarbeidere med lang erfaring, og en godt tilpasset maskinpark for produksjon av våre produkter. Tilfluktsromsdører er et av flere produkter som blir produsert her. Bedriften har også en rekke egne produkter, og arbeidsområder som monteringsarbeid, stålkonstruksjoner, sveise- og platearbeid, maskinering, laserskjæring i stål, produksjon av halvfabrikata, og levering av stål. http://www.mekanor.no/