Gitterdør

Ta kontakt

NORFO gitterdører benyttes til avstenging av åpninger i bygninger, siloer, gjerder, tunnelåpninger, hvor det ønskes et relativ solid stengsel som samtidig er åpent for lufting.

Konstruksjon
Dørbladet er utført som en ramme av hulprofiler hvor det er innsveiset et gitter av valgfritt materiale som for eksempel:

Vertikale vinkeljern (35x35x4 mm).
Horisontale skråstilte flattjern (50×5 mm).
Strekkmetall.
Dørkarmen er utført av hulprofil, og er beregnet for innfesting i smyg ved hjelp av ekspansjonsbolter. Terskelen er utført av 5 mm høy flattstål. Døren er forsynt med hengsler tilpasset utførelse og materialvalg. Varmforsinkede dører har påskrudde hengsler og bakkantsikring, mens malte dører og rustfrie dører har sveisehengsler i materiale som døren.

Overflatebehandling
Gitterdøren leveres som standard grunnet med sinkfosfat primer, men kan som tillegg leveres ferdig lakkert i ønsket farge. Hvis døren skal monteres utendørs anbefales at den leveres varmforsinket eller i rustfritt stål.

Låser
Leveres som standard med låskasse TV 565, men uten skilt, sylinder og vrider. Andre låser kan leveres etter kundens spesifikasjoner.

To-fløyet dør
To-fløyet dør tilvirkes på samme måte som en-fløyet. Passiv fløy er lukket med kantskåter.

Forespørsler
Ved forespørsler og bestilling bes oppgitt:

Dørtype, dimensjon, slagretning (NS 549)
Ønsket beslag og låser
Ønsket materiale, overflatebehandling
Eventuelt tilleggsutstyr

FDV / Produktblad

Norfo Gitterdør Port